Winkelcentrum Amersfoort

IKEA Amersfoort

Winkelcentrum Amersfoort

Adres
Euroweg 101
Plaats
3825 HB  Amersfoort
Telefoon
050 711 1267
Website
www.ikea.com

Informatie

De Zweedse interieurwinkel IKEA Amersfoort ligt aan de woonboulevard. In de winkel ontdek je 31.084 M² aan inspiratie voor elke ruimte van je huis, een restaurant en een speelparadijs voor kinderen. We staan als keukenspecialist voor je klaar. Of je nu op zoek bent naar een vaatwasser, koelkast of een compleet nieuwe keuken. Naast keukens heeft IKEA Amersfoort betaalbare en kwalitatieve producten voor je hele huis. Van een vloerkleed tot een lampen. Ook voor heerlijk slapen kan je terecht bij IKEA Amersfoort. Onze bedden specialist helpt je bij je zoektocht naar het perfecte bed, matras of boxspring. En met een heerlijk zacht dekbed, gordijnen en goede verlichting maak jij je slaapkamer helemaal af. Speciaal voor kinderen tot 130 cm heeft IKEA een speelparadijs. Zo kan jij rustig winkelen terwijl je kinderen spelen. Trek gekregen van al het winkelen? Kom langs voor een goedkoop ontbijt, een lekkere lunch of geniet van de beroemde Zweedse balletjes in ons restaurant.

IKEA Amersfoort is gevestigd op Euroweg 101 . Het volgende wordt aangeboden: Winkelcentrum, Meubelwinkel, Keukens, Bedden En Matrassen, Verlichting, Garden Furniture, Office Furniture, Decoration Accessories In Amersfoort zijn er 15 andere Winkelcentrum. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Categorieën

Winkelcentrum, Meubelwinkel, Keukens, Bedden En Matrassen, Verlichting, Garden Furniture, Office Furniture, Decoration Accessories
0507111267 050-711-1267 +31507111267

Kaart Euroweg 101

Loading map...